Algemeen
Diverse multifunctionele kantoorruimtes te huur in het representatieve OndernemersCentrum Rijnmond met gemeenschappelijke receptie, lift en gratis parkeerplaatsen.

OndernemersCentrum Rijnmond is gevestigd in een ruim pand met een representatieve ontvangstruimte, waarin uw bezoekers welkom worden geheten door het personeel achter de receptie. Met één telefoontje bent u van hun aankomst op de hoogte en kunt u uw bezoekers  ontvangen in uw kantoor. Alle kantoorunits zijn standaard voorzien van vloerbedekking, afgewerkte plafonds met verlichting en verwarming. Afhankelijk van uw behoefte huurt u deze units op maat, waarbij u gebruik kunt maken van een pakket diensten en faciliteiten, welke u nauwkeurig kunt afstemmen op uw wensen. De professionele uitstraling van deze zakelijke huisvesting zal uw bedrijf zeker goed doen!

Het kantoorgebouw is zeer gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer (centraal station Vlaardingen) en uitvalswegen. Er stopt zelfs een watertaxi voor de deur. Deze brengt u in enkele minuten naar het centrum van Rotterdam.


Indeling
4e verdieping:
Grote multifunctionele bedrijfsruimte / kantoorruimte van circa 52,5 m2. De toiletten zijn recent gerenoveerd. Huurprijs € 625,- per maand excl. b.t.w. en excl. servicekosten*.

Tevens te huur:
- Nog enkele multifunctionele kantoorkamers vanaf 17 m2 voor een huurprijs van € 200,- per maand excl. b.t.w. en excl. servicekosten*.

* Bij de huurprijs komen nog servicekosten € 36,00 per m2 per jaar.

In de servicekosten is inbegrepen: elektraverbruik, stookkosten, schoonmaak algemene ruimten, glazenwassen buitenzijde, stoffering, dienstverlening waaronder postverwerking (porto wordt apart afgerekend), lift, toegang tot de parkeerplaats op een afgesloten terrein, het gebruik maken van de spreekkamer (boeking bij het secretariaat), ontvangst van bezoekers door de office-manager en eventuele doorverwijzing.

Servicekosten worden geheven op basis van werkelijke kosten en worden jaarlijks naar rato verrekend op basis van het metrage van het gehuurde ten opzichte van het totaal oppervlak van het pand.


Overeenkomst:
Als basis geldt het ROZ-contract "kantoor- en overige bedrijfsruimte" versie januari 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Flexplek

Voor de zeer korte termijn huurt u per dagdeel een flexplek.

Kamers

 

U huurt uw eigen kamer al vanaf € 200,- per maand.

Faciliteiten

Parkeren, wifi, koffie en thee, ondersteunende diensten, afwezigheidscentrale, volledige afhandeling van uw post. U noemt het maar. Alles is aanwezig.